Menu

Nederlag til kynisk Fortuna Hjørring hold i 1. division

image
10. september 2019 kl. 20:05
Romalt IF’s nyoprykkede 1. divisonshold skulle søndag forsøge for alvor at kickstarte sæsonen på udebane mod Fortuna Hjørring.

Sådan endte det desværre ikke med at gå. Fortuna stillede op med et meget klart spilkoncept, der primært handlede om at spille bolde op bag Romalts bagkæde og så komme med masser af dybdeløb.

Den taktik stod Romalt til dels meget godt imod, primært da Fortuna løb i offside et hav af gange i begge halvlege.

Desværre fik Romalt en spand kold vand i hovedet da en forsvarsfejl gav Fortuna en tidlig føring.

Romalt blev aldrig for alvor farlige, den sidste aflevering manglede skarpheden og det blev ved de gode ideer. Samtidig var Fortuna meget stærke centralt i banen, og det var svært at komme til at spille det spil Romalt gerne vil.

I anden halvleg reddede en stærk spillende Lærke Holst et straffespark bagud med 2-0, men desværre blev den redning ikke startskuddet til et comeback i kampen. Og Fortuna kom da også på 3-0 inden Mia Knudsen fik reduceret kort før tid til resultatet 3-1.

Nu venter nogen yderst vigtige kampe den næste tid, mod hold der skal hentes point i mod hvis vi ikke skal ende som isoleret i bunden. Første opgave er på søndag kl. 12.00 mod ASA i Århus.

Husk også at vi spiller pokalkamp hjemme mod FC Thy fra Gjensidige Ligaen onsdag den 18/9 kl. 16.45. Her liner vi naturligvis op med grillpølser og fadøl, så vi håber på stort fremmøde.