Menu

Kontingentopkrævning forår 2021

image Vi håber at alle medlemmer vil bakke op om Romalt IF og betale kontingent for foråret, selvom vi endnu ikke kender tidspunkt for genåbning af sporten
15. februar 2021 kl. 10:28
Kontingentopkrævning forår 2021

Kontingentopkrævning forår 2021

Mens fodbolden ligger helt stille, og desværre ikke kun grundet det kolde vejr, nærmer sig tiden hvor vores medlemmer modtager opkrævning af kontingent for foråret 2021.

Det kan måske virke lidt forvirrende at modtage en opkrævning samtidig med at klubben har lukket for alle aktiviteter. Vores nedlukning skyldes at vi følger de restriktioner vi er pålagt fra regeringen og kulturministeriet. Vi håber naturligvis at med opstart af vaccination samt stort fokus på test og smittesporing, at det snart igen vil være muligt at starte fodbolden op igen på forsvarlige vilkår.

Nytårsappel for senior er aflyst i år, da den normalt afvikles slut januar. Nytårsappel for ungdom afholdes normalt i marts, vi ved endnu ikke om det bliver muligt at afvikle.

Vedr. kontingent for foråret 2021. Kontingent er suverænt klubbens største indtægtskilde, og dermed en stor faktor for klubbens fortsatte eksistens. 

Vi håber derfor at alle medlemmer vil bakke op om Romalt IF og betale kontingent for foråret, selvom vi endnu ikke kender tidspunkt for genåbning af sporten som helhed. Betaling af kontingent er en god måde at støtte lokalt, da det er med til at sikre et sundt fritidstilbud i Romalt, også i fremtiden.

 

Er der spørgsmål hertil, er I som altid meget velkomne til at kontakte bestyrelsen.

 

På bestyrelsens vegne

Jakob Pilgaard

Formand