Menu

Intenst lokalopgør endte med pointdeling i Kristrup

image Emil Christensen - Målmand, Romalt IF - Serie 4
02. september 2020 kl. 08:54
Det vil absolut ikke være en underdrivelse at sige at Kristrup kom bedst ud til kampen. Det var nærmest et stormløb mod gæsternes mål, og kun høj klasse af målmand Emil Christensen holdt Romalt inde i opgøret.

Søndag formiddag, midt i kirketiden, var der kridtet op til lokalopgør i Serie 4. Kristrup Stadion var rammen for opgøret mellem Kristrup og Romalt. Et arvefjendeopgør om man vil.

"Det vil absolut ikke være en underdrivelse at sige at Kristrup kom bedst ud til kampen. Det var nærmest et stormløb mod gæsternes mål, og kun høj klasse af målmand Emil Christensen holdt Romalt inde i opgøret"

Midt i halvlegen gik det dog også galt, da Kristrup fuldt fortjent bragte sig foran 1-0.

Kort før pausen fik Mikkel Skøtt en advarsel og måtte til afkøling i 10 minutter, men heldigvis dummede en Kristrup spiller sig umiddelbart efter, og Romalt slap for at spille i undertal.

Efter pausen var det et langt bedre Romalt mandskab der kom på banen. Der blev lagt et klart bedre pres på Kristrup, men den sidste skarphed manglede foran mål.

Det virkede derfor ufortjent at Kristrup bragte sig på 2-0 på en hurtig kontra.

Med 10 minutter tilbage kom første skridt af comeback’et. Mikkel Skøtt slog et hjørnespark præcist ind i panden på anfører Mads Adolfsen, der reducerede.

I overtiden blev Romalt tildelt frispark midt på Kristrups banehalvdel. Det sparkede Mark Køhlert mod bagerste stolpe, hvor Mads Adolfsen igen kom højest. For at stoppe hovedstødet tog en Kristrup spiller hånden til hjælp, og straffespark til Romalt. Her var Mark Køhlert sikkerheden selv, og Romalt kunne fortjent tage hjem med 1 point.

Men holdet bør takke målmand Emil Christensen, der holdt holden inde i kampen i en sølle første halvleg.

Holdets næste kamp er på hjemmebane på søndag den 6/9 kl. 13.00 mod Bjerregrav.