Menu

Første point nogensinde i 1. Division

image
26. august 2019 kl. 09:35
Søndag den 18/8-2019 var en historisk dag i Romalt.

Romalt IF’s bedste kvindehold spillede deres første hjemmekamp nogensinde i 1. division. Modstanderen var JAI fra  Århus, der ligesom Romalt IF er oprykker fra Kvindeserien. Med andre ord en modstander vi bør kunne måle os med.

 

Det kunne vi heldigvis også. Kampen blev afviklet under lidt svære forhold med en bane der var lidt langhåret, kombineret med kontinuerlig regn kampen igennem.

De mange tilskuere blev dette til trods vidne til en meget underholdende kamp.

Romalt startede godt og havde faktisk at par store chancer i kampens indledning, inden Mia Knudsen efter et lille kvarter kunne score til 1-0. Desværre formåede JAI at udligne kort før pausen på straffespark.

Kort inde i anden halvleg bragte JAI sig foran efter en dødbold, men heldigvis kom udligning kort efter da JAI’s anfører ville lave en tilbagelægning. Desværre for JAI ramte hun ikke sin målvogter med afleveringen og den trillede ind i et tomt mål.

Efter godt en time scorede Mia Knudsen sit andet mål og bragte Romalt på 3-2. Desværre udlignede JAI med små ti minutter igen, og på trods af et par rigtig store chancer til Romalt i slutfasen måtte Romalt nøjes med uafgjort.

 

Men det var nok til at sikre de første point nogensinde i 1. division, og selv om spillerne måske følte at de havde fortjent lidt mere, var der udefra set helt sikkert meget at bygge videre på. Ligesom det må være vigtigt at komme på tavlen.

 

Umiddelbart efter kampen spillede serie 1 deres første kamp i sæsonen.

Det blev til en fortjent 3-1 sejr over BMI. Målscorere var Caroline Halvorsen, Marie Hjort og Amalie Nielsen.

Dermed en meget fin start på serie 1 kampagnen.

 

Næste kamp for 1 division er søndag den 25/8 kl. 12.30 på udebane mod Århus 1900

Serie 1 skulle også have spillet søndag, men pt bliver den formentlig flyttet, ny spilledato ikke afklaret.